BDP ÖNÜNDE HAREKETLİ DAKİKALAR

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

  Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) İl binasının bulunduğu cadde üzerinde bir kişi yarım tek kırma tüfek ile havaya ateş açınca Emniyete bağlı ekipler alarma geçti.

  Olay, Halep Caddesi üzerinde BDP İl Başkanlığının bulunduğu iş merkezine yakın mesafede gerçekleşti. Faili meçhul bir kişi, bez bir torbaya koyarak yanında taşıdığı yarım tek kırma av tüfeği ile BDP ve DBP il başkanlıklarının bulunduğu binaya yaklaşık 30-40 metre kala, karşı kaldırımda havaya ateş açtı ve ardından koşarak kaçtı. Şahısın Bakırcılar Çarşısı istikametine doğru kaçarak izini kaybettirdiği öğrenildi. Çok sayıda ekip Çevreyolu ile Bakırcılar Çarşısının bulunduğu bölgede şahısı yakalamak için çalışma yürüttü. Olayda saçmalardan dolayı maddi zarar gören kişi ve işyeri olmazken, saldırganın eşkali çevrede bulunan işyerlerinin güvenlik kameralara görüntülerinden temin edilerek Emniyet birimlerine dağıtıldı.

  Olay Yeri İnceleme ekipleri, şahısın silahı gizlemede kullandığı ve olaydan sonra kaldırıma bıraktığı torbayı delil torbasına koyarak götürdü.

  Faili meçhul kişinin, söz konusu olayını partilere yönelik mi, yada baka bir amaca mı yönelik gerçekleştirip gerçekleştirmediğinin yapılacak olan soruşturma sonucunda belli olacağı belirtildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam