“BEN BELEDİYE BAŞKANI OLURSAM SİZDE BELEDİYE BAŞKANI OLACAKSANIZ”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, vatandaşlara projelerini anlatarak özellikle gençlerden destek isteyip Battalgazi’yi beraber yönetmek istediklerine vurgu yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, yerel seçim çalışmaları kapsamında, Akpınar’daki Kıraathaneleri, Emekliler Parkı’nı ziyaret ederek, Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Vahdettin Mumcu’nun seçim bürosunun açılışına katıldı.
İlk olarak Akpınar’daki kıraathaneleri ziyaret eden Kıtlık, vatandaşlar ile bir araya gelerek, projelerini anlatıp yerel seçimlerde destek istedi. Kıtlık, esnafla muhabbeti esnasında partiye değil de adaya oy verilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Özellikle gençlere seslenen Kıtlık, “Ben belediye başkanı olduğum zaman sizde belediye başkanı olacaksınız” dedi.
Daha sonra Emekliler Parkı’nı ziyaret eden Kıtlık, yaşlılar ile yakından ilgilenerek, “Belediye Başkanı olduğum gün başta Cezmi Kartay’daki eğlence merkezleri olmak üzere bütün sorunların çözümü için elimden geleni yapacağım” dedi.
Vatandaşların sıkıntılarını dinledikten sonra bir açıklama yapan Kıtlık, “Kıraathaneleri ve Emekliler Parkı’nı gezdik. Yaşlılarımız oturacak yerlerinin olmadığını söyledi. Zaten projelerimizin içerisinde büyükler konağı diye bir projem var. Eğer nasip olurda yönetime gelirsek bu projelerin tamamını sizlerle birlikte hayata geçireceğiz. Daha çok yeşil alan ve parklar yapıp yaşlılarımızı rahat ettireceğiz” ifadelerini kaydetti.
Kıtlık, son olarak partisinin Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Vahdettin Mumcu’nun seçim bürosunun açılışına katıldı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam