BİR GÜNLÜK KAZANCINI YARDIM HESABINA YATIRACAK

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya’da örnek esnaf, bir günlük gelirini, Manisa Soma’da meydana gelen kömür maden faciası sonrasında açılan yardım hesabına bağışlayacak. 
Elbise temizleme işiyle uğraşan ve aynı zamanda Millet Partisi (MP) Malatya İl Başkanlığını yürüten esnaf Sait Korkut, “Soma’da meydana gelen kömür maden faciası sonrasında açılan yardım hesabına bir günlük gelirimi bağışlayacağım” diyerek, ölenlere Allah’tan rahmet, yaralı olarak kurtulanlara da acil şifalar diledi.
Soma’da meydana gelen kömür maden faciası sonrasında bazı yerlerde gösteri yapılıp, iş yerlerinin camlarının kırıldığını hatırlatan Sait Korkut, “Bu gibi durumlar olmadan elbette gerekli önlem alınmalıdır. Bu gibi kömür ve maden ocaklarında önlem alınmalıdır. Vatandaşlar ise demokratik tepkilerini gösterebilir ancak bu şiddete dönüştürülmemelidir. Hele, gözyaşları üzerinde siyaset yapılmamalıdır” şeklinde konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam