“BİZİM DAVAMIZIN BEŞİĞİ MALATYADIR”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin “Ülkümüz ülkemizle sınırlı değildir, fakat dava her ülkücünün bulunduğu yerde başlar, bizim de davamızın beşiği Malatya’dır” dedi. 
Parti binasında basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Gökhan şahin, 46 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan MHP’nin geçmişi olmayan ve kuruluşu şaibelerle dolu herhangi bir siyasi parti olmadığını söyledi. MHP’nin vatanın yerli ve milli bir hareket olduğunu vurgulayan Şahin, “Bir siyasi parti olarak 46 yıllık bir teşkilatlanma geçmişi bulunsa da üzerinde yükseldiği gelenek, binlerce yıla dayanmaktadır. Bu köklü hareket, geçmişten aldığı güçle geleceğe yönelmektedir. Köklerini derinlere saldıkça dalları semaya boy vermektedir. Türklük gurur ve şuurunu, İslam ahlak ve fazileti ile mayalayan milliyetçi hareket, bulunduğu yerden başlayarak bütün dünyaya nizam vermeyi ve adalet götürmeyi ülkü edinmiştir” dedi.
Konuşmasında iktidar partisi milletvekillerini de eleştiren Şahin, “Malatyalı hemşerilerim bizzat oy vererek tayin etmelerine rağmen vekillerinin ilgisizliğinden muzdariptir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin mensupları ve Malatya sevdalıları olarak bizler, her geçen gün daha da derinleşen sorunlarımızı çözmeye talibiz ve bunun için gerekli olan ehil kadroya da sahibiz” diye konuştu.
AK Parti’nin seçim sürecince ‘kutsal kavga’ sloganını kullandığını ve bunu asla kabul etmediklerini belirten Şahin, “Diyoruz ki kutsal kavga için değil kutlu dava için gelin tanış olalım, bir olalım, birlik kuralım. Birlikten doğacak kuvveti güzel ilçemiz Battalgazi için seferber kılalım” şeklinde konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam