BÖLGESEL MAÇLAR OYNANACAK

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Voleybol'da erkekler bölgesel lig müsabakaları 30 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında Malatya'da oynanacak.

2014-2015 voleybol sezonu erkekler bölgesel gruplarında 162 takım mücadele edecek. 30 Ocak-1 Şubat tarihlerinde oynanacak olan grup müsabakalarına Malatya ev sahipliği yapacak.

Malatya Yeşilyurtspor ile Malatya Öncü ve İzcilik Gençlik'in de yer aldığı Malatya Grubu'nda Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Elazığ Akçakiraz Belediye ve Adıyaman Cendere Doğa Spor takımları mücadele edecek.

"İyi hazırlandık"

Malatya Yeşilyurtspor Voleybol Takım Antrenörü Burhan Orak, grup müsabakalarına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade etti.

Yeni kurulan bir takım olduklarını dile getiren Burhan Orak, "Grubumuzda Malatya Öncü ve İzcilik Gençlik Spor Kulübü, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Elazığ Akçakiraz Belediye ve Adıyaman Cendere Doğa Spor takımları yer alıyor. Grup müsabakaları 30 Ocak-1 Şubat tarihlerinde Malatya'da oynanacak. Grup müsabakalarında istediğimiz sonuçları alacağımıza eminiz" dedi./FERDİ DURDU

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam