“BORSAMIZI AKREDİTE KURUM YAPTIK”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Ticaret Borsası, TSEN ISO 9001 2008 kalite yönetim sistemi belgesi aldı.
Belgenin verilmesi nedeniyle Ticaret Borsası’nda düzenlenen programda konuşan Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Belgelendirme Merkez Başkanı Doğan Yazar, “Ecdadımız, kalite ile ilgili her zaman örnek olmuşlardır. Malatya Ticaret Borsası, kalite yönetim sistemi belgesi almaya hak kazandı. Eğitim ve belgelendirmeyi TSE olarak yaptık. Bu belgenin 3 yıl geçerliliği var. Her yıl kalite yönetim sistemi kontrol edilecektir” ifadelerini kullandı.
Doğan Yazar; kalite ve belgelendirmenin kurucusu olarak bilinen 2. Beyazıt Han Hazretlerinin rölyefini Özbey’e hediye etti.
Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey ise şunları söyledi:
“Biz göreve geldiğimizde, akrediteli Ticaret Borsası yapacağımızı söylemiştik. Bunun ilk basamaklarından biri olan kalite yönetim sistemi belgemizi aldık. Borsamızı akredite kurum yaptık. TSE yetkililerine şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum.”
TSE Malatya Ürün Belgelendirme Müdürü Eraslan Yılmaz ile Ticaret Borsası Genel Sekreteri Abdulvahap Bulgurlu’nun de yer aldığı belge verme programı sonunda Özbay, Yazar’a tepside kuru kayısı hediye etti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam