BURSLU BAŞARILI ÖĞRENCİLER SPOR ŞENLİKLERİNE KATILDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Burslu başarılı öğrencilerin spor şenliklerine katıldı. 
TED Malatya Koleji tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “TED Ankara Koleji tarafından Tam Eğitim Burslu öğrenciler için düzenlenen "3. Geleneksel Spor Şenliklerine" Beden Eğitimi Öğretmenimiz Gökben Ermiş ve tam eğitim burslu beş kız öğrencimizle birlikte bu yıl da katıldık. 4 etaptan oluşan şenlikte atletizm, basketbol, futbol ve beceri oyunları yer aldı. Öğrencilerimiz diğer TED Okullarındaki arkadaşlarıyla tanışıp kaynaşma fırsatı bulurken hem spor yapıp hem de eğlenerek unutulmaz anlar yaşadılar” denildi.
Bu arada, TED Malatya Koleji tarafından Malatya Değerler Eğitimi Projesi (MADEP) kapsamında yapılan etkinlikler ile ilgili açıklamada, “MADEP kapsamında bu ayki konu "sabır" idi. Çocuklarımız, bu değerin öneminin bir kez daha farkına vardılar. Sabrı zengin olanın kalbi de büyüktür, o hiç bir zaman aceleci olmaz, coşkunluk ve hırs içinde değildir. İlk önce kendine hakim olabilen, daha sonra içinde bulunduğu güçlüklere göğüs gerer. İyi bir fırsat yakalayabilmek, sonsuz zaman mekanlarından geçer. Hislerine kapılmayarak, adımını sağduyulu atmak, uzun süre hafızada barındırılan kararları olgunlaştırır. Yavaş yol alan bastonlu “zaman”, herkülün yumruğundan güçlüdür. Kolejliler sabrın insan hayatındaki önemini ve sabır kavramının ulaşmaya çalıştığımız hedeflere yaklaşmamız için büyük bir öneme sahip olduğunu yaptıkları pratik çalışmalarla farkına vardılar. Örnek davranışlarıyla ve paylaşımlarıyla Değerler Kumbarasını zenginleştiren ve dereceye giren değer temsilcilerimiz; 4A sınıfı Yiğit Yıldız, 2A sınıfı Nehir Naz Tüfenkçi, 2A sınıfı İbrahim Evren Erdoğan “ ifadeleri kullanıldı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam