"BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM"

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yeni Malatyaspor kampına dahil olan tecrübeli futbolcu Samed Kartal, "Büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum" dedi.

Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Yeni Malatyaspor'da Samed Kartal sevinci yaşanıyor. Göztepe'de forma giyen kanat oyuncusunu kadrosuna katan sarı kırmızılılarda, yeni transferler kampa katıldı.

-Başkan Gevrek görüştü-

Samed Kartal'ın Yeni Malatyaspor'a transfer olup olmayacağı merak konusu olmuştu. Kulüp Başkanı Adil Gevrek tarafından Antalya kampına davet edilen tecrübeli oyuncu, takımla bir araya geldi.

Kulüp başkanı Adil Gevrek ile özel bir görüşme yapan Samed Kartal, kendisini Yeni Malatyasporlu yapan resmi sözleşmeyi imzalayarak, kamp çalışmalarına katıldı.

"Elimden geleni yapacağım"

Yeni Malatyaspor'a transfer olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Samed Kartal, "Büyük bir camiaya geldim. Yeni Malatyaspor'a transfer olduğum için çok mutluyum. Takımın başarısı için elimden geleni yapacağım" dedi.

Kartal, Yeni Malatyaspor'un hedefini iyi bildiğini de sözlerine ekleyerek, takımın hedefine ulaşması için mücadele edeceğini belirtti./FERDİ DURDU

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam