BÜYÜK YEŞİLYURT'U HEP BİRLİKTE KURACAĞIZ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Büyük Yeşilyurt'u hep birlikte kuracağız" dedi.

  Başkan Polat, Haber44.com İmtiyaz Sahibi ve Habertürk Malatya İl Temsilcisi Metin Kaya'yı ziyaret etti.

  Ziyarette konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Malatya'mız basın açısından zengin. Basının gücü, Malatya şehrinin de gücünü gösteriyor" ifadelerini kullandı.

  Polat, basının gücünün yerel yöneticilere ve siyasetçilere de güç verdiğini dile getiren Başkan Polat, Malatya'nın 30 Mart yerel seçimleriyle birlikte yeni bir kimliğe kavuştuğunu kaydetti.

"YEŞİLYURT İÇİN DAHA GÜZEL GÜNLER OLACAK"

  Büyükşehirle birlikte 13 ilçede yeniden yapılandırma olduğunu belirten Polat, "Yeşilyurt hepimizin. Biz hepimiz yeni Yeşilyurt'uz. Yeşilyurt ile ilgili kimin bir sözü ve projesi varsa, hepsini dinleriz. Hepimizin büyük Yeşilyurt olduğuna inanıyoruz. Büyük ve yeni Yeşilyurt'u hep birlikte kuracağız. Burada öncelikle belediyenin, idarenin, meclisin görevi olduğu gibi Malatya camiasının da katkısı olacak. Çünkü şehir, hepsiyle bir şehir. Yeşilyurt için daha güzel günler olacak" diye konuştu.

"GÜZEL HİZMETLERİNİZ VAR"

Haber44.com İmtiyaz Sahibi ve Habertürk Malatya İl Temsilcisi Metin Kaya ise, Yeşilyurt Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederek, "Sizlerin yapacakları çalışmalar merak konusuydu. Kimsenin beklemediği yatırım ve çalışmalar oldu. Durmadan, ekibinizle birlikte iyi çalışıyorsunuz. Başarılarınızın devamını bekliyoruz. Daha güzel çalışmalara imza atacağınıza inanıyoruz. Bizlerde medya olarak yaptığınız çalışmalardan memnunuz" dedi. 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam