BÜYÜKELÇİLERDEN VALİ ŞAHİN’E ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya Tarım Fuarı için Malatya’ya gelen büyükelçiler ve yabancı misyon temsilcileri, Vali Vasip Şahin’i ziyaret etti.
Malatya Tarım Fuarı için gelen Arnavutluk Büyükelçiliği Müsteşarı Saimir Kurtİ, Endonezya Ankara Büyükelçisi Nahari Agustini, Karadağ Ankara Büyükelçisi Ramo Bralic, Makedonya Ankara Büyükelçisi Goran Taskovskİ, Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Bharathi Davina Wijeratne, Vali Vasip Şahin’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Vali Şahin, büyükelçileri her zaman Malatya’da görmek istediklerini belirterek; ilişkileri, ticari, sportif ve kültürel etkinliklerle daha da geliştirilebileceğini kaydetti. Vali Şahin, konuklarına Malatya’nın ekonomik, kültürel ve sosyal zenginlikleri hakkında bilgiler aktardı.
Vali Şahin, konuklarına kayısı ile birlikte Malatya ile ilgili tanıtım broşür ve kataloglarını hediye etti. Büyükelçi ve yabancı misyon temsilcileri ise Vali Şahin’e ülkelerini tanıtıcı kataloglar ile birlikte çeşitli hediyeler sundu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam