BÜYÜKLER GREKOROMEN 2. GÜREŞ LİGİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Büyükler Grekoromen 2. Güreş Ligi C ve D Grubu müsabakaları Malatya'da yapıldı. 
Türkiye Güreş Federasyonu'nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler Grekoromen 2. Güreş Ligi C ve D Grubu müsabakaları Malatya'da Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı.
Güreş Malatya İl Temsilciliği'nin koordinasyonunda gerçekleştirilen ve bir gün süren lig müsabakalarında C Grubu'nda Malatya Gençlik Spor Kulübü, Burdur Emniyet Spor Kulübü ve Aksaray Akademi Spor Kulübü mücadele etti. D Grubu'nda ise Malatya Büyükşehir Belediyespor, Samsun Spor Lisesi ve Konya Meram Spor Kulübü mücadele etti.
C Grubu'nda Burdur Emniyet Spor Kulübü ve Aksaray Akademi Spor Kulübü, 7-8-9 Kasım tarihlerinde Kahramanmaraş'ta yapılacak olan 1. Lige yükselme müsabakalarına katılma hakkını elde etti.
D Grubu'nda ise, Malatya Büyükşehir Belediyespor ve Konya Meram Spor Kulübü, 7-8-9 Kasım tarihlerinde Kahramanmaraş'ta yapılacak olan 1. Lige yükselme müsabakalarında mücadele edecek.
Güreş Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan, Büyükler Grekoromen 2. Güreş Ligi C ve D Grubu müsabakalarının Malatya'da yapıldığını ifade ederek, müsabakaların centilmence geçtiğini belirtti.
Aslan, Kahramanmaraş'ta 1. Lige yükselme müsabakalarına katılacak olan takımlara başarılar diledi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam