BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAKIR, BAŞKAN POLAT'I ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 30 Mart Seçimleri sonucu Yeşilyurt Belediye Başkanı seçilen Hacı Uğur Polat ve ekibine başarılar dileyerek, Yeşilyurt Belediyesi'nin güzel işlere imza atacağına inandığını söyledi.
Çakır, yaklaşık 300 bin nüfuslu bir ilçe olan Yeşilyurt'un, Büyükşehir'in önemli bir parçası olduğunu ve koordineli bir çalışmayla kısa sürede ilçenin yapılandırılacağını da sözlerine ekledi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, Büyükşehir Belediyesi'nin sadece merkez ilçelerin değil tüm belediyelerin çatısı olduğunu; birlikte çalışılacağını, iyi bir koordinasyonla kısa sürede Yeşilyurt'un her köşesine hizmet götüreceklerini ifade etti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam