Büyükşehrin Başarılı Sekreteri O İlçeden Aday

Büyükşehrin Başarılı Sekreteri O İlçeden Aday
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yerel seçime aylar kala siyasetin nabzı da atış hızını artırıyor.  Adaylar seçim arenasına bir bir çıkarken bu noktada bir atak da Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı ismi Latif Okyay’dan geldi. 

2024 yerel seçimleri için zaman yaklaşırken aday adayları da bir bir sahaya çıkıyor. Sahaya çıkan bu isimlerden biri de Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay oldu. Belediyecilik alanında uzun yıllar hizmet veren ve tecrübesini önümüzdeki dönemde Başkan olarak Battalgazi Belediyesi’nde göstermeye hazırlanan Okyay, 2024 seçimlerinde Battalgazililerden destek bekliyor. Mesleki Uzmanlık Alanı  Betonarme yüksek yapılar ve çelik yapılar konusu olan Okyay’ın deprem felaketinde büyük yıkım yaşamış ilçe için bir şans olacağı düşünülüyor.

LATİF OKYAY KİMDİR?

1984 yılında Battalgazi ilçesi Balıkdere Mahallesinde doğan ve lisans eğitimini İnşaat Mühendisliğinde tamamlayan Okyay, sahada birçok şantiyede idarecilik yaptı. Plan ve Bütçe konusunda deneyimleri olan Genel Sekreter Okyay, bir dönem il özel idaresinde de mühendis olarak görev aldı.

BİRÇOK PROJEDE İMZASI VAR

Malatya’da Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binasından tutunda Sağlık Ocaklarına, okullara kadar yapılan bir çok projede imzası bulunan Okyay, 2012 yılında Battalgazi Belediyesine atandı. Kısa zaman içerisinde başarısıyla öne çıkarak 2014 yılında daha 30 yaşında olmasına rağmen İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne atandı. 2017 yılında ise o dönem Battalgazi Belediye Başkanı olan Selahattin Gürkan’ın Başkan yardımcılığına getirildi. Bu dönemde İmar, Emlak, Zabıta ve Etüt Proje Müdürlükleri kendisine bağlandı.

2019’DA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE GEÇTİ

2019 yılında ise Battalgazi Belediyesinden Büyükşehir Belediyesine geçiş yaptı ve  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüttü. Bu dönemde İmar İşleri, Fen İşleri, Yol ve Asfalt, Emlak birimleri kendisinin koordinesindeydi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan bir çok başarılı çalışma ve projeleri Genel Sekreter Okyay’ın koordinesine verdi. Aynı zamanda Belediye bünyesinde faaliyet yürüten; Fuarcılık AŞ ve MESTON A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı olan Okyay, Esenlik Şirketinin de Genel Kurul Üyesi olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam