ÇAKIR, ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Malatya'nın her noktasında önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, büyükşehirle birlikte çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi.
Çakır, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve partililerle birlikte pazar esnafı ile Paşaköşkü Mahallesi esnafını ziyaret etti.
Çakır, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında pazar esnafını ziyaret etti. Esnafı tek tek gezen Çakır, vatandaşlarla da uzun süre sohbet etti. Çakır, pazara gelen çocuklara oyuncak hediye etti.
Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır daha sonra Paşaköşkü Mahallesi esnafını ziyaret etti. Esnafla bir araya gelen Çakır, kendisine iletilen sorun ve istekleri dinledi.
Bir esnaf, Çakır'a yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, şiir okurken, bir esnafta ‘Malatya Malatya’ türküsünü çaldı.


"MALATYA ÇOK ÖNEMLİ BİR NOKTAYA GELDİ"


Ziyareti sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, esnaflarla bir araya gelerek, talep ve önerileri dinlediklerini söyledi.
Paşaköşkü'nde çok önemli çalışmalar yaptıklarını kaydeden Çakır, “Burada altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Üst yapıda da kaliteli bir yol, kaldırım, ağaçlandırma ve aydınlatma çalışması yapıldı. Büyükşehirle birlikte çalışmalarımız artarak devam edecek. Şehrimiz ne kadar gelişir ve güzelleşirse, orada yaşayan insanlarımızda o kadar mutlu olur. Bu anlamda Malatya çok önemli bir noktaya geldi” dedi.


"VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ"


AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Paşaköşkü esnafının Başkan Çakır'a hizmetlerinden dolayı yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.
Çalık, esnafın Başkan Çakır'dan memnun olduklarını duymaktan mutlu olduğunu ifade ederek, Paşaköşkü'nde yapılan çalışmalardan dolayı vatandaşlardan teşekkür aldıklarını belirtti.
Vatandaşların yapılan hizmetlerden memnun olduklarını kaydeden Çalık, “Vatandaşlarımızın hizmetlerden memnun olmaları ve bize teşekkür etmeleri önemli” diye konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam