ÇAKIR, PROJELERİNİ AÇIKLAYACAK

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, "Hedef 2023 Malatya" olarak nitelendirdiği önemli projelerini, yarın törenle açıklayacağını söyledi.
Çakır, "11 Mart Salı günü saat 13.00 de Malatya Ramada Altın Kayısı Otelinde açıklayacağımız projelerimiz ile Malatya'mızın gelişimine önemli katkı sağlayacağız. Çıtamız, bazılarının hayal edebileceği noktaların da üstünde. Biz başkalarının hayallerinin bile ulaşamadıklarını gerçekleştirmek için yola çıktık. 5 yılda bu hedeflerin çok büyük bir kısmını yaptık. Bundan sonra da yapacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bizler inşallah yeni süreçte de ortaya koyduğumuz hedefleri bir bir gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci ise Malatya’da, projeleriyle ortaya çıkan tek partinin AK Parti olduğunu ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır’ın ‘Hedef 2023 Malatya’ tanıtım toplantısında önemli projeler açıklayacağını kaydetti. Tüfenkci, ''Bizim anlayışımızda siyasetin birinci amacı, halka hizmet etmektir. Başkanımız Ahmet Çakır Malatya’da reform niteliğinde işlerin altına imza attı. Bu şehre hizmet etmek, şanına yakışır projelerle onu yaşatmak, insanımıza karşı bir borçtur. İşte bu bilinç ve duyarlılıkla 1 Nisan’da fiilen büyükşehir olacak Malatya’mız ile ilgili Ahmet Başkanımız 2023 kentleşme, ulaşım, sağlık, eğitim, spor, turizm, sosyal, kültürel ve ekonomi dahil bir çok alanda insan odaklı projelerini yarın açıklayacaktır" ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam