ÇAKIR: “ŞEHRİMİZİ HEP BERABER YÖNETECEĞİZ”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır, Malatya’yı vatandaşlarla el ele yöneteceklerini ifade ederek, “Malatya’mız büyükşehir oldu. Bundan sonra da durmak yok daha çok hizmetle yola devam” dedi.
Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Çakır, Akpınar Mahallesi esnafını ziyaret etti. AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çakır, kendisine iletilen istek ve sorunları dinledi.
Çakır’a, sokak ve cadde çalışmalarından dolayı teşekkür eden esnaflar, 30 Mart yerel seçimlerinde başarılar diledi.


“HALKIMIZLA HER ZAMAN İÇ İÇE OLDUK”


Ahmet Çakır, her zaman halka iç içe olduklarını ifade ederek, büyükşehir sürecinde de Malatya’yı vatandaşlarla birlikte yöneteceklerini söyledi. Çakır, Malatya’da 5 yıllık süreçte güzel çalışmalara imza attıklarını ifade ederek, büyükşehir ile birlikte hizmetin artarak, devam edeceğini dile getirdi.


“ESNAFIMIZI AHİLİK GELENEĞİNİN BİZE BİR EMANETİ OLARAK DEĞERLENDİRİYORUZ”


AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi ise şunları söyledi:
“Biz, ekonomiyi sadece göstergelerden, grafiklerden, dijital ekranlardan değil, sokaktan, çarşıdan, pazardan, ekonomik gelişmelerin sokağa, insanımıza yansımasından takip ediyoruz. Bunların da ötesinde biz, esnafımızı ahilik geleneğinin bize bir emaneti olarak değerlendiriyor, sosyal dokumuzun temel taşı olarak görüyor, bu emanete sahip çıkmak için var gücümüzle çalışıyoruz. 12 yıllık sürede, esnafımız için, esnafımızı rahatlatmak, sorunlarını çözmek, imkanlarını artırmak için, çok önemli adımlarımız oldu.”

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam