ÇALIK:“HUZUR BOZANLARA DERS 30 MART’TA VERİLECEKTİR”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Ülkemizde huzur ve istikrarı bozmak isteyenlere gereken dersi 30 Mart’ta oyları ile sandıkta verecektir” dedi.
Milletvekili Çalık, 28 Şubat post modern darbesinin yıldönümü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“28 Şubat darbesinin 17. yılında, 17 yıl sonra 17 Aralık operasyonu ile hükümetimize, demokrasimize ve Türkiye Cumhuriyeti Devletimize sinsice ve korkunç bir planla yeniden darbe yapılmak istendi. Hükümetimiz ve AK Partimiz, halkımızın verdiği destek ile darbecilere boyun eğmedi ve yeni bir 28 Şubat darbesini ülkemizde yaşatmak isteyenlere müsaade etmedi.
Sayın Başbakanımız; 17 yıl önce ordu ve bürokrasinin işbirliği ile gerçekleştirilen 28 Şubat darbesini, bugün yargı ve kirli oyunlarla yapmak isteyenlere karşı dimdik durdu. AK Parti mensupları olarak sonuna kadarda Sayın Başbakanımızın yanında durmaya devam edeceğiz. Halkımızın da Türkiye Cumhuriyeti devletimize yöneltilen darbeye karşı sonuna kadar duracağından şüphemiz yoktur.
Türkiye; 17 yıl önce gerçekleştirilen 28 Şubat dönemindeki nokta da olmadığını ve halkımızın da ülkemizde yeni bir darbe girişiminde bulunanlara geçit vermeyeceğini herkes çok iyi bilmelidir.
28 Şubat döneminin destekçileri ile bugün 17 yıl sonra 17 Aralık darbe girişimini destekleyenler arasında hiç bir fark yoktur. 28 Şubat döneminde darbe için kol kola girerek destek verenler, bugün 17 yıl sonra yine aynı saflarda buluşarak 17 Aralık darbe girişimine destek vermişlerdir.
Milletimiz, 28 Şubat darbesinin 17. yılında, 17 Aralık Darbe girişiminde bulunarak ülkemizde huzur ve istikrarı bozmak isteyenlere gereken dersi 30 Mart’ta oyları ile sandıkta verecektir.”

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam