ÇALIK’TAN,ÖNCE VATAN ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ’NE ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Şehitlerimizin geride bıraktığı ailelerine bakmak, Hükümet olarak bizim görevimiz” dedi. 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık Malatya’da Önce Vatan Şehit ve Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek burada dernek yönetimi ile görüştü. “Sizler bizlere şehitlerimizin emanetisiniz” diyerek konuşmasına başlayan Çalık, şehitlerin geride bıraktıkları aileleri ve gaziler için Hükümet olarak çok önemli düzenlemeler yaptıklarını belirterek, görev şehitlerinin de geride bıraktıkları aileleri için yasal düzenlemeleri hayata geçirdiklerini söyledi.
Devlet olarak, şehit aileleri ve gazilerin sorunlarına çözüm bulduklarını belirten Çalık, “Ne kadar da geride kalan ailelerin sıkıntılarını giderme adına çalışmalar yapılsa da şehitlerimizin hiçbir şekilde geri gelmeyeceğini biliyoruz. Ama bir nebzede olsa şehitlerimizin geride bıraktığı ailelerine, annelerine, babalarına çocuklarına bakmak devlet ve hükümet olarak bizim görevimizdir” dedi.
Önce Vatan Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı Muharrem Kıbrıs, kendilerini ziyarete gelen Çalık’a teşekkürlerini ileterek, şehit aileleri ve gaziler olarak bazı sıkıntılarının bulunduğunu söyledi. 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam