ÇALIKVE ÇAKIR’DAN SEÇİM GEZİSİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Malatya Belediye başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, birlikte İnönü Kapalı Çarşısında esnaf ziyaretinde bulundular.
Esnaf ziyaretleri sonrasında konuşan Çakır, “2 seneden beri büyükşehir konusunda çalışıyoruz. Bu sürede ilçe ve beldelerimiz yoğun bir şekilde gezildi. Özellikle ekiplerimiz tarafından büyükşehir ile ilgili olarak çalışmalar yürütüldü. Son 4 aydan beride seçimle ilgili çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlçelerimizi en az 6-7’kez ziyaret etti. Seçim sürecinde herkes konuştu, artık karar milletindir. Herkes yapabileceklerini ve seçim stratejilerini ortaya koydu. Şunu söyleyebilirim; yoğun bir ilgi ve teveccüh var. Hizmetlerimiz var, anlatabileceklerimiz var. İnsanlarımız kimin ne yaptığını çok iyi biliyor. Boş vaatlerin hiçbir etkisi yok. Bu süre içerisinde ciddi bir teveccühün olduğunu gözlemliyoruz. Türkiye genelinde ve Malatya’da çok yüksek oranda oy alırız diye düşünüyorum. Başbakanımıza çok yoğun bir ilgi ve heyecan var” dedi.
Milletvekili Çalık ise yasaklanan sosyal paylaşım siteleri ile ilgili olarak basın mensuplarına yaptığı değerlendirmede, “İftirayı, şantajı ve montajı hangi iletişim aracı kullanıyorsa, biz ona hukuki yollardan çözüm bulmak istiyorsak, buna rağmen bilinçli bir şekilde kirletme ve karalama kampanyalarına vesile oluyorlarsa mahkemelerini kararlarını uygulamak zorundayız. Sonuç itibariyle Twitter benimde çok kullandığım, sosyal medyada çokta önemsediğim bir iletişim aracıydı. Ama bir süre sonra şantaj ve montaj aracı olunca bununla ilgili gerekli ihtarlar ve açılan davalara karşın Twitter hiç kala almıyorsa, Türkiye Cumhuriyeti bir muz cumhuriyeti değildir., O’nu tanımak zorundadır. ABD’yi nasıl tanıyorsa, Almanya’yı nasıl tanıyorsa, diğer Avrupa ülkelerini nasıl tanıyorsa ve onların mahkeme kararlarını nasıl uyguluyor ve kapatılması gereken hesapları kapatıyorsa, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinin aldığı kapatma taleplerine cevap vermiyorlarsa, Twitter için söylenecek cümle, siz yapamıyorsanız, biz yaparız” dedi.
Çalık, “Benim adıma Twitter’da hesap açıldı. Kapatılması için mücadele ettim ve en az 1 yıl sürdü. Benim Twitter’e girmemin nedeni, benim adıma sahte Twitter hesabı açılmasındaydı. Sonra bu hesabın benim adıma olmadığını belirterek, Twiter hesabı açtım ve Twitter kullanıcısı oldum” diye konuştu.
Çalık, seçimler konusunda çok iddialı olduklarını ifade ederek, “Malatya’da tüm 13 ilçemizde ilk günde söyledim, 13 ilçede tulum çıkartacağız ve 13 ilçenin tepesine Malatya Büyükşehir Belediyesini koyacağız, bunu 30 Mart akşamında bu tüm Türkiye ve dünyaya duyurulmuş olacak” ifadelerini kaydetti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam