ÇEVREYOLU'NDA TEHLİKELİ GEÇİŞ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

  Çevreyolu üzerinde orta refüjde demir korkuluk olmasına karşın, vatandaşlar gelip geçen araçlara aldırış etmeden demir korkuluğu kırarak yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışıyorlar.

  Olay, çevreyolunun karşılıklı olarak Niyazi Mısri Camii ve Buğday Pazarı’nın önünde yaşanıyor. Turgut Temelli Alt Geçidi’nin çıkış ve giriş noktası da olan bu bölgede, Karayollarınca yayaların yolu karşıdan karşıya geçişlerini engellemek için orta refüjde demir korkuluk konulmuş durumda. Vatandaşlar yaklaşık 300 metre ileride bulunan Turgut Temelli Kavşağı’nı kullanmak yerine, Niyazi Mısri Camii’nin önünde karşıya geçmek için, yine Buğday Pazarı’nın önünde de yolun karşısına geçmek için orta refüjdeki demir korluğun kırılması sonucu açılan aradan geçiş sağlıyorlar. Bölgedeki tek üst geçit ise 91 Bin Dev Öğrenci İlkokulu’nun arkasında bulunuyor.

  Vatandaşların yolu karşıdan karşıya geçmek için orta refüjdeki demir korkuluk arasını seçmesi, yoğun olarak akan trafikte zaman zaman tehlike de oluşturuyor. Vatandaşlar gelip geçen araçlara aldırış etmeden orta refüjde açılan aralıktan geçiyorlar.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam