CHP BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KURTAR KAYA, BİRLİK VAKFINI ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

30 Mart yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Battalgazi Adayı Kurtar Kaya, Birlik Vakfı'nı ziyaret etti.

Kaya, Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül ve vakıf üyeleri tarafından karşılandı.

Birlik Vakfı Sadi Ergül, partilerin demokrasinin olmazsa olmaz unsurları olduğunu belirterek Kaya'ya seçim çalışmalarında başarılar diledi.

"PARTİLER DEMOKRASİ'NİN VAZGEÇİLMEZİDİR"

Ergül ziyarette yaptığı konuşmalarda şunları söyledi: "Demokrasinin olmazsa olmaz koşullarından olan partilerin, bilhassa Ana muhalefet Partisi'nin değerli İlçe Başkanı Vahap Aybazar ve Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya'yı misafir ediyoruz. Sizin şahsınızda bütün partilere seçim yarışları kapsamında başarılar diliyorum. Bizler siyasi partilerimizi davet ediyoruz. Bizlere misafir olduklarında ise kendilerini dinleme fırsatını buluyoruz. Malatya'ya hizmet edecek, siyasilerimize her zaman kapımız açık, gönlümüz açık olacak. Sizler gibi değerli insanları bu camiada görmek ve sizleri burada görmekten mutluluk duyuyoruz." dedi.

"VAKIFLAR,STK'LAR VE DERNEKLERLE DAYANIŞMA İÇERİSİNDE ŞEHRİ YÖNETMEK GEREKİR"

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya ise yerel yönetimlerin vakıflarla, derneklerle, sivil toplum kuruluşları ve meslek kuruluşları ile dayanışma halinde yönetilmesi gerektiğini ifade etti.

Kaya: " yerel yönetimlerin vakıflarla, derneklerle, sivil toplum kuruluşları ve meslek kuruluşları ile dayanışma halinde yönetilmesi arayışı içerisindeyiz. Allah nasip eder ve seçmenlerimiz bizleri layık görürse, seçilirsek gönül birliği halinde vatandaşlarımıza daha iyi nasıl hizmet ederiz. Ve en iyi hizmeti nasıl sunabiliriz arayışı içerisindeyiz. Bu nedenle bizi burada konuk eden Birlik Vakfı'na kültüre, sanata gönül vermiş vakfımıza çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam