CHP, CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM HAZIRLIĞI BÖLGE TOPLANTISI MALATYA’DA

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlık bölge toplantısını Malatya’da gerçekleştirecek. Toplantı, Adıyaman ve Tunceli İllerinin de katılımı ile 5 Haziran Perşembe Günü Özel İdare Toplantı Salonunda yapılacak. 
CHP Genel Merkezi bünyesinde Cumhurbaşkanlığı seçim hazırlığı bölge toplantıları devam ediyor. Konu ile ilgili CHP İl Başkanı Enver Kiraz yazılı bir basın açıklaması yaptı. Kiraz, “Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine hazırlık çalışmaları kapsamında örgütümüzün bütün birimleri detaylı bir çalışma yürütmektedir. CHP olarak ülkemizin içinde bulunduğu atmosferi değerlendirdiğimizde ve ilk defa Cumhurbaşkanının halk tarafından seçileceğini göz önüne aldığımızda, önümüzdeki günlerde yapılacak Cumhurbaşkanı seçiminin daha bir önem kazandığını görmekteyiz” dedi.
CHP Malatya İl Başkanı Kiraz “Bölge Toplantılarının yapılacağı 20 ilden biri olan Malatya’da İl Örgütümüzün ev sahipliği yapacağı toplantıya Tunceli ve Adıyaman illeri de katılacaktır. Bölge Toplantısı 5 Haziran Perşembe günü saat 14:30’da Özel İdare Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecektir. Bu toplantıya Malatya, Tunceli ve Adıyaman illerimizden İl Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız İl ve İlçelerimizin Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcıları, Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcıları, Bilişim Sorumluları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri, İl Milletvekilleri, PM Üyeleri, İl Denetmen Milletvekilleri katılacaklardır. Ev sahipliği yapmaktan onur duyduğumuz bu toplantının 1. Oturumu Basın Mensuplarına açık olarak , 2. Oturumu ise Basına kapalı olarak yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam