CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AĞBABA: “SEÇİM SONUCUNA SAYGILI OLACAĞIZ”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Sandıktan çıkan sonuca hepimiz saygılı olacağız" dedi. 
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Ağbaba, cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunu merkez Zaviye Mahallesindeki Abdulkadir Eriş İlkokulu’nda kullandı. Oyunu kullanmak için sıraya giren Ağbaba, cep telefonunu da sandık görevlilerine teslim etti.
Ağbaba, katılımın geçmiş seçime göre biraz daha düşük olduğunu gözlemlediğini belirterek, “Umarım Türkiye parlamenter demokrasiye devam eder, umarım demokrasi ağırlıklı bir seçim gerçekleşir” dedi.
Malatya’da huzur ve barış içerisinde bir seçimin gerçekleştirildiğini gördüğünü belirten Ağbaba, “Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Seçimin hem Türkiye’ye ve Malatya‘ya hayırlı olmasını diliyorum. Seçim sonucunu mutlu ve olumlu değerlendiririz. Dileğim o, umudum o. Ama her türlü düşünce her türlü yorum sandıktan çıkan sonucun üzerinden gelemez. Sandıktan çıkan sonuca hepimiz saygılı olacağız. Türkiye’deki birliğin, beraberliğin bozulmaması için bir başka ülkeye benzememesini umuyorum. Umarım güzel sonuçlar doğar. Birliğimize, dirliğimize katkı sunmasını diliyorum” dedi.
Seçimde engellilerin oy kullanmakta zorlandığını belirten Ağbaba, “Bunun için kanun teklifi de vermiştim. Bir insana işkence ederek oy kullanılıyor. Karga-tulumba yukarı çıkartılmaya çalışılıyor. Engellilere sadece oy için değil, her zaman şartların iyileştirilmesi gerekiyor. Seçimden sonra bununla ilgili kanun teklifimizi gündeme getireceğiz” diye konuştu.
Ağbaba, seçimi takip eden muhabirlere de teşekkür etti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam