CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU’NUN MİTİNGİNE DAVET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 İL BAŞKANI ENVER KİRAZ:
- “HALKIMIZI GENEL BAKANIMIZLA KUCAKLAŞMAYA DAVET EDİYORUM”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Malatya’da yarın düzenleyeceği mitinge geniş katılım istendi.

CHP Malatya İl Merkezi’nde Milletvekili Veli Ağbaba, İl Başkanı Enver Kiraz, merkez ilçe başkanları ve bazı belediye başkanları ile kadın kolları başkanının bulunduğu basın açıklamasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Malatya mitingiyle ilgili bilgi aktarıldı.
Basın açıklamasında ilk olarak konuşan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Önümüzde tüm bu kötü gidişe dur demek için bir fırsat dönemi var. Kentlerini değil kendini, halkın çocuklarının değil kendi çocuklarını gözeten dayatmacı, ötekileştirici ve haksız kazancı körükleyen iktidara hep birlikte son vermek için Türkiye’nin geleceğini çalanlara en büyük dersin verilmesi için 30 Mart farklı bir misyon üstlenmektedir” ifadelerini kullandı.
İl Başkanı Kiraz, “Yaklaşan yerel seçimlerin en önemli ayaklarından biri de mitingler. Bu çerçevede halkın umudu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 8 Mart Cumartesi saat 16.00’da Malatyalılarla buluşacak.
Genel Başkanımız hiçbir kutuplaşmanın, ayrıştırmanın parçası olarak değil, Türkiye’nin birleştirici gücü olarak bütün sessizlerin, bütün kimsesizlerin, hiçbir ayrım yapmadan toplumun tüm kesimlerinin sesi olarak Malatya’ya geliyor. Bu yüzden 8 Mart Cumartesi (yarın) saat 16.00’da Yeni belediye binası yanında yapılacak mitingimize tüm halkımızı bir kez daha Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile buluşmaya, kucaklaşmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.
Kiraz, Kılıcrdaroğlu’nun Adana’dan Malatya’ya özel uçakla gelip, miting sonrası tekrar özel uçakla Adana’ya döneceğini bildirdi.
Kiraz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya mitingi sonrasında yoldaki afişlerin yırtıldığını ileri sürüp, duyuru araçlarının da engellenmeye çalışıldığını iddia ederek, bununun demokrasiye ve siyasi ahlaka sığmadığını vurguladı.
Milletvekili Veli Ağbaba ise Başbakan Erdoğan’ın mitingi sonrasında partilerinin 30 Mart seçimi propagandasıyla ilgili afişlerin sökülmesine eleştirip, “Başbakan konuşmasında ortamı germesi sonucu ve kendinden olmayanları düşman görmesi sonucu maalesef miting sonrası tasvip edilmeyecek durumlar olmuştur. Biz ise Cumartesi günkü mitingimizde, barış, özgürlük kardeşliği ifade edeceğiz. Malatyalıların bu sese ortak olmalarını bekliyoruz ve mitinge davet ediyorum” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam