CHP İL BAŞKANI KİRAZ, FEDAŞ MÜDÜRÜ TAYLAN AĞCA'YI ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (FEDAŞ) Malatya İl Müdürü Taylan Ağca'yı ziyaret etti. 
Kiraz, Akçadağ CHP Belediye Meclis Üyeleri Erdal Üstün ve Mustafa Kaplan'ın yanı sıra Akçadağ ve Arapgir İlçesi ile Beydağı Mahallesi'nin muhtarının da yer aldığı heyetle birlikte, FEDAŞ Malatya İl Müdürü Taylan Ağca'yı ziyaret ederek, ilçe ve mahallelerde yaşanan sorunları aktardı.
Ziyarette konuşan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, "Halka hizmet noktasında CHP olarak bir görev yapıyoruz. Ana muhalefet partisi görevini yürütürken, her mahallemizden çeşitli sorunlar bize ulaşıyor. Bu sorunları da, dönem dönem sizinle paylaşma ihtiyacı hissediyoruz" dedi.
Kiraz, Malatya'nın genel sorunlarını paylaşmak üzere ziyareti gerçekleştirdiklerini kaydederek, şunları söyledi: "Malatya'da elektrik altyapısı anlamında geçmişte yapılan projeler var. Bu yatırımlar planlanırken, nüfus itibariyle bir değerlendirme yapılmamış. Bu anlamda yeni bir değerlendirme yapılması gerektiğini, yatırım bütçelerinin mutlaka bir miktarda olsa Malatya adına arttırılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu sorunların çözümü için bunu zaruri olarak görüyoruz. Yaşanan sorunları sizlere iletiyoruz. Bu sorunlara duyarlı olduğunuzu da biliyoruz. Ama gerek Enerji Piyasası Denetle Kurulu'nun gerekse de hükümetin atması gereken çeşitli adımlar var. Son dönemlerde özellikle şebekeleri yenilenmesi ya da değişmesi gereken birçok nokta var. Yine sulama sorunuyla ilgili çiftçinin biriken borçları var. Bu sene kayısının olmaması çiftçimizi mağdur etti. Dolayısıyla çiftçilerimiz borçlarını ödeyemeyecek durumda. Bu borçların en azından faizinin silinmesi ve borçların taksitlendirilmesi noktasında talebimiz var."
(FD-VSA-Y)

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam