CHP, SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA BAŞHARIK MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

30 Mart yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi mahalle toplantılarına hız verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Merkez Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya, beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar ve partililerle birlikte, Başharık Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşın sorunlarını dinlerdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar, burada yaptığı konuşmada, kötü düzeni el ele vererek yıkabileceklerini yerine  insan onurunu yüceltecek bir düzen kurulabileceğini söyledi.

"30 MART TARİHİNDE HERKESİN OY KULLANMASI GEREKİYOR"

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Merkez Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya, 30 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde herkesin sandıklara gidip oy kullanması gerektiğini ifade etti.

Kaya: " 30 Mart günü mutlaka sandıklara gidin. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun, hangi partiye oy verecekseniz verin. bu demokratik hakkınızı mutlaka  kullanarak sandıklara gitmenizi ve oy kullanmanızı  istiyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Merkez Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya, yapılacak seçimlerde beş sene süresince hizmet eden kişiyi seçerken: bilgisinin, kültürünün,iradesine bakılması gerektiğini ifade etti.

 Kaya konuşmasına şöyle devam etti: " Beş sene boyunca sizlere hizmet edecek kişiyi seçerken kriterleriniz vardır. Sizler seçim yaparken, adaylara bakacaksınız. Adayların özgeçmişine bakacaksınız. Bilgisinin, kültürünün,iradesinin var olup olmadığına bakacaksınız. Sırtını bir yere dayayıp dayamadığına bakacaksınız. Öncelikle birinden emir alıp almadığını inceleyeceksiniz."

"MEVCUT YÖNETİM İFLAS ETMİŞTİR"

CHP Merkez Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya mevcut yönetimin iflas ettiğini ve alınan vergilerin  bazı kişilere peşkeş çekildiğini ifade etti.

Kaya: "Mevcut yönetim anlayışı artık iflas etmiştir. Bir takım ihaleler ve rantlar peşinde koşarak, sizlerden toplanan vergilerin, sizlerden toplanan gelirleri birilerine peşkeş çekme yolunda adımlar atıyorlar. Bunda da son derece başarılılar. Bizler diyoruz ki geçmiş dönem belediyesi sizlerden haksız yere, vergi adı altında sizlerden para talep ettiler. Sizlerde bu parayı ödemediğiniz taktirde icra yoluna başvurdular."

KENTSEL DÖNÜŞÜM ADI ALTINDA BAZILARINA PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR"

Başharık Mahalle sakinlerinden kentsel dönüşüm hakkında düşüncesini sorması üzerine Kaya şunları söyledi: "Kentsel dönüşümün asıl amacı vatandaşımıza huzurlu, güvenli konutlar sağlamaktır. Ama buradaki asıl amaç, ihale gerçekleştirilerek bir takım müteahhitler ve yandaşlar zengin edildi. Bu konuda şikayetleri engellemek için yasada değiştirildi. Vatandaşların mahkemeye gitmemesi için ve hakkını aramaması için yasalarda yapılıyor. Biz bunların önünde duracağız. Bizlerin tek destekçisi var. Oda sizsiniz."

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam