CHP SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ÇÖŞNÜK MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

CHP SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ÇÖŞNÜK MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Mahalle toplantısına CHP Merkez Battalgazi İlçe Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya, CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, CHP Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar, partililer ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

CHP Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar Battalgazi İlçesini yönetmenin kararlılık , bilgi ve birikim işi olduğunu belirtti.

"BELEDİYE DEVLET HASTANESİNİ YAPCAĞIZ"

CHP Merkez  Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya mahalle toplantısında yaptığı konuşmada yeni yapılan devlet hastanesinin kapatılan devlet hastanelerinin kapasitelerinde olmadığını ve belediye başkanı olması halinde Belediye Devlet Hastanesi'nin kurulacağını  belirtti.

Kaya: " Yanı başımızda bulunan bir devlet hastanesini kapatarak Malatya'yı sadece bir devlet hastanesine mahkum eden bir zihniyetle karşı karşıyayız. Yeni Devlet Hastanesi önceki devlet hastanelerinden daha az bir kapasiteye sahip. Battalgazi Belediye Başkanlığına seçilirsek. Daha önce uygulaması olan bir Belediye Devlet Hastanesi'nin bir girişimini yapacağız"

Kaya mevcut belediye başkanlarının sadece kaldırım ve yollar yapmak olduğunu belirterek şunları söyledi: "Diğer başkanlar gibi sizlere yıl içerisine kaldırımlar, yollar söküp yapmayacağız.  Böyle bir anlayışı ret ediyoruz. Çünkü harcanan bu para sizlerin vergisinden alınan bir kamu kaynağıdır. Bizler akıcı ve mantıklı uygulamalar gerçekleştireceğiz. Sizlerle birlikte projeler üreteceğiz."

Kaya, projelerinden bahsederek ilk olarak altı bin yıllık tarihi ve Aslantepe Höyüğü'nün  turizme kazandırılacağını, Seyit Battalgazi için araştırma enstitüsü kuracağını belirtti.

"SEYİT BATTALGAZİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ'NÜ KURACAĞIZ"

Kaya: " kazı işlemlerinin devam ettiği  tarihi Aslantepe Höyüğü'yle ilgili olarak yeterince değer verilmediğini milattan önce altı bin yıllarına dayanan bir tarih hazinesinin üzerinde yatıyoruz. Bunu uluslararası alanda bırakın Malatya'nın diğer bölgelerinde oturmuş vatandaşlarımız bile görmüş değil. Aslantepe'nin bizim için önemi büyük. Seyit Battalgazi'nin de bizim için önemi büyük ve onun adına bir araştırma enstitüsü kuracağız. Battalgazi sahil yolu projesini hayata geçireceğiz. Battalgazi'ye yakışı yeni belediye binasını hizmete sunacağız. projeleri hayata geçirirken birinci felsefemiz halkın ihtiyacı ve talebi var mı diye bakacağız. İkinci olarak da  bu projelerin maliyetinin verimli olabilecek şekilde hayata geçirilmesidir"

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci toplantıda yaptığı konuşmada üç ay öncesinden projelerini açıkladığını ve projelerini yeni açıklayanların kendi projelerinin aynısını açıkladığını söyledi.

İnci: " Üç ay öncesinden projelerimi açıkladım. Ahmet Çakır ise seçime on dokuz gün kala projelerini açıkladı. Hangi projeyi açıkladı. Her ilçeye Çocuk ve Gençlik Merkezi yapacağını açıkladı. hakan İnci ne zaman açıklamış onu iki ay önce ne dedim her ilçeye Gençlik Merkezi. Ben Engelli Yaşam Merkezi kuracağımı söyledim. Bugün Ahmet Çakır ise Engelli Sarayı kuracağını söyledi. yani on dokuz gün kala açıklıyorsun kardeşim farklı bir şeyler açıkla"

"BİZİM ADAYLARI BİZ SEÇMEDİK, TEPEDEN GÖNDERİLDİ"

konuşmaların ardından söz alan AK Parti Çöşnük Mahalle Temsilcisi Aziz Yeşilkaya: "AK Parti içerisinden  biri olarak sizlerin göstermiş olduğu adaylara bakıyorum. Birde bizim gösterdiğimiz adaylara bakıyorum. Bizim gösterdiğimiz adaylar tepeden inme bu Türkiye'nin kara talihidir. Siz yapacaklarınızı söylüyorsunuz. Ama diğer tarafta genel başkanın söylediklerine bakılıyor. Bizim adayları kendi istediğimiz için değil. Yukarıdan kendi kafalarına göre seçip göndermişler. Şimdi kimse kendisini çantada keklik olarak görmesin" açıklamasını yaptı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam