CHP, ZAFER MAHALLESİ'N DE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

30 Mart yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte seçim çalışmalarını hızlandıran Cumhuriyet Halk Partisi Zafer Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Battalgazi Belediye Başkan Adayı Av. Kurtar Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, Cumhuriyet Halk Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar'ın yanı sıra partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya toplantı esnasında yaptığı konuşmada Battalgazi Belediyesi için dört adayın olduğunu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin farkının projeleri olduğunu belirterek şunları söyledi: “Battalgazi Belediye Başkanlığı için dört kişi adaylığını açıkladı. Bunlardan bir tanesi Malatya büyükşehir olmadan önce on beş bin nüfuslu olan mevcut Battalgazi Belediye Başkanı, ikinci olarak bağımsız bir aday ve üçüncü olarak Saadet Partisi’nden bir aday var.Ben de bu yarışa  Cumhuriyet Halk Partisi’nden katıldım. Bizim diğer adaylardan farkımız yerel seçim olduğunun farkına varmamız ve projelerimizi hazırlamamızdır. Bizler, vatandaşlarımızın daha iyi, daha kaliteli hizmet alması anlayışıyla, siyasal olarak görüş belirtmeksizin oylarınıza talibiz.” dedi.

“HER EVDE, EN AZ BİR KİŞİ İŞSİZ”

Kaya, her bölgenin kendine has sorunları olduğunu ve bu sorunlardan en önemlisinin ise istihdam sıkıntı olduğunu söyledi.

İşsizlik sıkıntısıyla ilgili olarak belediye bünyesinde işletmeler açacağını ve kurslar düzenleyeceğini söyleyen Kaya, konuşmasına söyle devam etti: “Toplumun belirli kesimlerin sıkıntıları var. Her gittiğimiz bölgede, mahallede bu sıkıntı ve dertler bizlere yansıtılıyor. En önemli problemlerimizden bir tanesi istihdamla ilgili problemizdir. Her evde bir işsizin olduğunu görüyoruz. Bu işsiz gençlerimiz toplumsal ve psikolojik olarak sorunlar yaşıyorlar. Bizler belediye işletmeleri kurarak istihdam yaratmayı düşünüyoruz. Ayrıca bu belediye işletmelerinde bulacağımız kurslarla istihdam yaratarak gençlerimizi iş sahibi yapacağız.”

 Kurtar Kaya’nın konuşmasından sonra konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci  de Eski Devlet Hastanesi ile ilgili olarak TOKİ ’ye yazı yazacağını ve hastanenin yıkılıp yerine bina yapılması halinde altyapı, su ve kanalizasyon yapılmasına müsaade etmeyeceğini söyledi.

“SEÇİLİR SEÇİLMEZ TOKİ’YE İHTARNAME GÖDERİLECEK”

H. İnci: “Ben seçilir seçilmez TOKİ’ye yazı yazacağım. Bu hastanenin devam etmesini istiyorum. Eğer siz yıkmakta ısrarlıysanız, buraya bina yaparsanız ben de buraya su ve kanalizasyon getirmem. TOKİ’ nin gücü kendi arsasının sınırı kadardır. Ben ona su ve kanalizasyon vermezsem TOKİ orada hiçbir şey yapamaz. Bunu ciddiyetle söylüyorum.”

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam