CHP'DEN BAŞKAN POLAT'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Meclisi'nin CHP'li üyeleriyle birlikte, Yeşilyurt Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Hacı Uğur Polat'ı yeni görevinden dolayı kutladı. 
Ziyarette konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt’un tarihinden turizmine kadar birçok özelliği bünyesinde bulunduran özel bir ilçe olduğunu söyledi. Yeşilyurt’un her geçen gün daha da değerlendiğini ifade eden Başkan Polat, “Yeşilyurt’ta yeni bir dönem başladı. Yeşilyurt için bir şans. Yeşilyurt’un marka bir ilçe olmak gibi büyük bir hedefi var. Bunun için önce belediyecilikte marka olmak önemli. Tüm sivil toplum kuruluşları ile birlikte şeffaf ve katılımcı yönetim tarzıyla, Yeşilyurt’un geleceğine katkı koymak için çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Başkan Polat, kent için fikir üreten herkesin desteğini beklediklerini de ifade ederek, "Yeşilyurt en çok konuşulan belediyelerden birisi olacak” dedi.
CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise, “Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri ile bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Belediye Başkanlığınız hayırlı olsun. Yeşilyurt’a yapılacak olumlu hizmetlerde mutlaka parti olarak, parti meclis grubu olarak yanınızda olacağız. Elbette hakkaniyet ölçüsünde hizmet önceliğini gözeten bir anlayışla hizmetlerin gitmesi anlamında düşüncelerimiz varsa da bunları ifade etmeye çalışacağız. Olumlu veya olumsuz gördüğümüz her noktayı da ifade edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Kiraz, “Sonuçta bize oy veren, arkadaşlarımızı temsil noktasında görevlendirilen bir yapı var. O yapıya karşı sorumluluklarımız var. Bu sorumlukla hareket edeceğiz” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam