CHP’DEN GAZETECİLER CEMİYETİ'NE ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Enver Kiraz ve beraberindeki il yönetimi, yapılan seçim soncusunda Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, “Biliyorsunuz, gazetecilerin haber kaynakları var, gazetecinin kalemi ne kadar önemliyse, not aldığı defter ne kadar önemliyse haber kaynakları da o kadar önemlidir. Haber kaynakları arasında en önemli kurumlardan biriside siyasi partilerimizdir. İster iktidarda olsunlar, ister muhalefette olsunlar, siyasi partiler bizim en yakın dostlarımız ve en yakın birlikte olduğumuz kurum ve kuruluşlardır. CHP’nin Malatya’da ayrı bir özelliği ve önemi vardır. CHP’nin kurucusu Atatürk ve hemşerimiz İsmet İnönü’dür” dedi.
CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise, “Yeni bir seçim oldu göreve tekrar geldiğiniz. Öncelikle bu görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Haydar Karadamun’a çok tecrübeli bir isim, yönetimde tecrübeli isimler var. Ancak bunun yanında yönetimde genç bir kadro var. Bu dönem ben baktığımda farklı bir yapı gördüm, gerçekten tecrübe ile gençliğin dinamizmi cemiyette birleşmiş. Bu anlamda Malatya için bu yöne dönemde daha güzel işler yapılacağına inancım tam. Tabi biz haber kaynaklarından birisiyiz, ama siyasi partiler olarak, siyasetçiler olarak basın ayağı eksik olduğunda hemen hemen kendimizi görünmemiş ve hissedilmiş olarak görüyoruz. Dolayısıyla tarafsız ve özgür bir ortamda yayın yapan basın-yayın kuruluşlarına bütün siyasi partilerin olduğu gibi bizimde çok ihtiyacımız var. Siyaset yapısının medya ayağının mutlaka desteklemesi gerekiyor. Yerel anlamda gazetecilik ve görsel anlamda mutlaka çalışmalar yapması gerekiyor ve güçlenmesi gerekiyor. Basın ne kadar güçlenirse, bizim de o kadar sesimiz güçlü olarak kamuoyunda yankılanıyor” diye konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam