ÇİFTÇİ KAYIT SİSTEMİ BAŞVURUSU

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kayıt başvurusunun ilçe tarım müdürlüklerine yapılacaktır” dedi. 
Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nde, oda başkan yardımcısı Mehmet Selçuk ve yönetim kurulu üyesi Osman Ercan ile birlikte basın açıklaması yapan Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz, zirai dondan zarar gören üreticilerin 30 Mayıs’a kadar ÇKS kayıt yaptırmaları gerektiğini bildirdi.
“Bilindiği gibi 29,30 ve 31 Mart günleri ilimizde meydana gelen zira don nedeniyle ÇKS kayıt sistemi çiftçinin kayıtlı bulunduğu ilçe tarım müdürlüklerine yapılıyor” diyen Solmaz, Malatya’nın büyük şehir olmasıyla birlikte iki merkez ilçe kurulması nedeniyle çiftçilerin kayıtlı oldukları ilçe tarım müdürlüklerine ÇKS kayıtlarını yaptırabileceklerini ifade etti.
Solmaz, 30 Mayıs’tan sonra ÇKS kayıtlarının yapılmayacağını kaydetti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam