ÇOCUKLARA İLİŞKİN ULUSLARARASI SEMPOZYUM 29-30 KASIM’DA

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya’da, “Türkiye’de çocuklara ilişkin alternatif politika arayışı uluslar arası sempozyumu” 29-30 Kasım günleri düzenlenecek.
Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Tarık Kaya, sendika yöneticileriyle yaptığı basın açıklamasında, 29-30 Kasım günleri Malatya Hilton Otel’de düzenlenecek olan “Türkiye’de çocuklara ilişkin alternatif politika arayışı uluslar arası sempozyumu” hakkında bilgi aktardı.
Yapacakları sempozyumun bu manada Türkiye’de bir ilk olacağına dikkat çeken Kaya, “Yaklaşık 4,5 aydır bu sempozyumun hazırlığını yayıyoruz. Genel merkez yürütme kurulumuzla birlikte düzenleyeceğimiz sempozyumda, çocuğa dair bütün konular ele alınacak. İki gün boyunca uluslararası üniversitelerden konuklar konuşma yapacak. Birinci oturumda, sorunun ekonomik ve politik konuları ortaya konulacak. İkinci, üçüncü ve dördüncü ve beşinci oturumda ise, çocuğun güncel sorunlarının tespiti yapılacak. Altıncı ve yedinci oturumda ise, çocuk politikalarına dair alternatif ne olmalıdır sorusuna karşılık cevaplar aranacak” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam