CUMHURBAŞKANI ADAYI RECEP TAYİP ERDOĞAN MALATYALILARA SESLENİYOR

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Belediye yanındaki alanda toplanan binlerce kişi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı bekliyor.

Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, belediye yanındaki alanda saat 15.00'den itibaren vatandaşlara hitabedeceği belirtilmesine karşın, Erdoğan'ın uçağı saat 16.19'da Malatya Havalimanı'na indi. İçişleri Bakanı Efgan Ala'nın da eşlik ettiği Başbakan, buradaki kısa karşılama töreni ve dinlenmenin ardından 16.40'ta seçim otobüsüyle il merkezine hareket etti, saat 17.00'de miting alanına geldi. Eşi Emine Erdoğan da Başbakana eşlik ediyor.

Bu arada miting alanı ise öğle saatlerinden itibaren vatandaşlarca dolduruldu. Sıcak nedeniyle vatandaşlar, hortumla sıkılan suyla serinletiliyor.

"ERDOĞAN MALATYALILARA SESLENİYOR"

Cumhurbaşkanlığı seçim öncesinde çalışmalarına hız veren Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayip Erdoğan Malatya’da Yeni Belediye yanında halka sesleniyor. Yoğun kalabalığın karşıladığı Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatyalılar tarafından yoğun bir coşkuyla karşılanıyor.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam