CUMHURİYET GAZETESİ'NE KINAMA

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Memur-Sen Malatya Şubesi tarafından Cumhuriyet Gazetesi yayınlanan karikatür ile kınandı.
Memur-Sen Malatya Şubesi binasında basın açılması yapan İl Temsilcisi Kerem Yıldırım konuşmasında Cumhuriyet Gazetesi'ni kınadıklarını belirterek, “Şuurlu her Müslüman'ın gönlünde anne ve babasından daha değerli olan, alemlere rahmet olarak gönderilen fahri kainat Efendimiz Hazreti Muhammed (S.A.V)'i karikatürize etmek ve resmetmek, Hazreti Muhammed'in şahsına ve İslam Alemine hakarettir. Müslümanların sabrını test etmektir. Yüzyıllardır işbirlikçileri ile beraber İslam dünyasını manen ve madden sömüren, terörü besleyen ve terörist devletlere destek veren Batı zihniyeti bunun farkında ve bilincinde olmasına rağmen, basın ve fikir özgürlüğü bahanesiyle bu hakaretlere göz yummuş, faillerin arkasında açıkça durmuş bu hakaretleri bazen açık çoğu zamanda zımnen desteklemiştir.
Batının büyüttüğü taşeron terör örgütleri tarafından her gün yüzlerce Müslüman katledilirken, terör devleti İsrail yıllardır Filistinlilere soykırım uygularken, uygar olduğunu söyleyen Batının hiç sesi çıkmadı. Aksine yapılan vahşetlere destek oldu. Maalesef ülkemizde de bu işbirlikçiler sahneye çıkarak, söz konusu hakaret karikatürlerini yayınlamaya başladılar. Cumhuriyet, Yurt, Sözcü Gazeteleri ile T24 İnternet Sitesi, Yüzde 99'u Müslüman olan ülkemizde bu karikatürleri yayınlayarak provokatörlüğe soyunmuşlardır. Bunu şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz" dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam