DARENDE’DE 4 TARIM PROJESİ KABUL EDİLDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya’nın Darende İlçesi’nde Tarım Ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK )tarafından 12. Çağrı Dönemi 1.Grup’ta 4 tarım projesinin kabul edildiği bildirildi. 
Darende Kaymakamlığı tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “TKDK Sözleşme İmzalamaya Hak Kazanan Başvuru Sahipleri Listesi yayımlanmış olup, ilimizden toplamda 14 adet başvuru kabul görmüş ve bunlarında 4 adeti Darende İlçemize ait olduğu yayınlanmıştır.
Darende ilçesinin TKDK'ye 10 ve 11. çağrı dönemlerinde sunduğu 79 projeden 5 milyon 500 bin lira aldığı destekle Türkiye’de kırsal kalkınma alanında yapılan yatırımların yüzde 1 lik pay ilçeye kazandırılmıştı. Desteklenen projeler arasında Darende, Türkiye'de ilçeler arasında ilk sıralarda yer alarak önemli bir başarı sergilemişti. 12. Çağrı döneminde ise 4 projemiz kabul görerek Darende Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü Proje Ekibi başarılarını devam ettirmiştir. İlçemiz Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü Proje Ekibine, müracaat eden Her çiftçimize teşekkür eder, projelerin hayırlı olmasını dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam