DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜME ÖNCÜ OLDUK

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

   AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder'i ziyaret etti.

  Taşkın, yeniden AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder'i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

  Ziyarette konuşan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, "Mevkidaşımla önemli süreçleri beraber yaşadık. Herkesin üzerimize üşüşmüş olduğu 30 Mart 2014 seçimlerine beraberce kol kola, omuz omuza, kafa kafaya vererek girdik. Allah'a şükür Malatya'mızda arzulanan düzeyde oy alarak, belediye başkanlıklarımızın 11 tanesini AK Parti'ye kazandırarak, görevimizi ifa ettik. Daha sonrasında Cumhurbaşkanlığı seçimi vardı. Başkanımızla birlikte güzel çalışmalar yaptık. Şükürler olsun ki Malatya'mızda yüzde 70'in üzerinde bir oy ile Kurucu Genel Başkanımızı, Başbakanımızı, liderimizi cumhurun başına getirmeyi başardık. Bu bizlere nasip oldu" dedi.

  Güder, Taşkın'a çıktığı yeni yolda başarılar dileyerek, "Böyle bir partide görev yapmak herkese nasip olmaz. Bu bir nimet ve imkandır. başkanımla beraber güzel bir süreç yaşadık. Tabi ki görevler insanların sürekli o konumda duracağı veya bir görevin sürekli bir insanda kalacağı anlamına gelmemeli. Yeri gelince insanlar makamlarını, mevkilerini, bulundukları yerleri başkalarına devredebilmeliler. Başkanımda kongre sürecinde Yeşilyurt İlçe Başkanlığına tekrar aday olmayarak, milletvekili aday adayı olmayı düşündü. Rabbim yolunu açık eylesin" ifadelerini kullandı.

  AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın ise, değişim ve dönüşüme öncü olduklarını belirterek, "1,5 senelik bir süreçte büyük bir mücadeleyi birlikte omuzladık. Malatya'mızda 2 büyük seçim kampanyasını birlikte yürüttük. Rabbim bu hizmetleri kabul buyursun inşallah. Kendisinin de ifade ettiği gibi makamlar gelip geçicidir. İnsanlar yeri geldiğinde bu değişim ve dönüşümün önünü açmayı bilmelidirler. Bizlerde böyle bir değişim ve dönüşüme öncü olmak adına görevimizi çok değerli meslektaşım Muhammed Emin Yalçınkaya'ya devrettim. Milletvekili aday adaylıkları, ilçe başkanlıkları, mahalle başkanlıkları bu davada koşturmanın birer vesilesidir. Bunlar makam değil külfettir, nöbettir. Bu gözle bakıyoruz. Ne mutlu bu davada gayret gösterenlere" diye konuştu. 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam