DENİM TASARIMCISI AHMET GİRAY YILMAZ ÖDÜLE DOYMUYOR

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Denim Tasarımcısı Ahmet Giray Yılmaz'a, Hera Moda tarafından 'En İyi Denim Tasarımcısı' ödülü verildi. 
Küçük yaşlarda başladığı tasarım çalışmalarını, aldığı eğitimle geliştiren denim tasarımcısı Ahmet Giray Yılmaz, ödüllerine bir yenisini daha ekledi.
GAP Tekstil'in denim tasarımcılarından olan Yılmaz, hayallerine Çalık Holding'in genç yeteneklere sağladığı eğitim imkanıyla kavuştu. Moda sektöründe, kendi markasıyla bir numara olmanın hayalini kuran genç tasarımcı, Hera Moda tarafından 'En İyi Denim Tasarımcısı' ödülüne layık görüldü.
Denim tasarımcısı Ahmet Giray Yılmaz, Hera Moda tarafından 'En İyi Denim Tasarımcısı' ödülünü aldığı için büyük gurur duyduğunu ifade etti.
Yılmaz, aldığı ödülün üzerindeki sorumluluğu daha da artırdığına dikkat çekerek, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam edeceğini belirtti.

"SEKTÖRE YENİLİK GETİRMEK İSTİYORUM"
Geleceğe dair projeleri büyük olan bir firmada çalıştığını kaydeden Yılmaz, çalışanlarında geleceğe bakışlarının büyük olduğunu dile getirdi.
Yılmaz, kendisi ve çalıştığı firma adına büyük projelerinin olduğuna dikkat çekerek, "Sektöre dinamizm ve farklılık kazandıracak modeller üretmeyi amaçlıyorum. Bununla birlikte sahne şovları ve defile yapma gibi planlarım var" dedi.
Doğu Anadolu'nun tekstilde iyi bir yerde olduğunu kaydeden genç tasarımcı, "Bölgemizde önemli fabrikalar var. GAP tekstil bunların başında geliyor. Buradan dünyaya birçok markayı ihraç edebiliyoruz. Dünyanın birçok ünlü markası bizim kumaşımızı, modellerimizi ve kalıplarımızı tercih ediyor. Türkiye'nin tekstil, üretim ve tasarım anlamında iyi bir yerde bulunuyor" şeklinde konuştu.

"MODA FİLMLERİ VE KATALOG ÇEKİMLERİMİZ DEVAM EDECEK"
Yılmaz, moda filmlerine büyük önem verdiğine dikkat çekerek, şunları söyledi: "Ben sanatçının çok yönlü olması gerektiğini düşünüyorum. Ürünün prezantasyonunun da önemli olduğunu düşünüyorum. Bunu en doğru yapabilecek olan kişinin de, ürünü tasarlayan kişinin prezantasyonunu daha iyi yapacağı kanaatindeyim. Bunun aksini düşünen insanlarda muhakkak ki vardır. 'Tasarımcı moda filmi çeker mi?' diyenlerde var. Ama günümüzde sanat anlayışı bu şekilde ilerliyor. Moda tasarımcıları veya diğer sanat dallarıyla uğraşan arkadaşlarımız birçok evreyi kendisi yaşamak ve yönetmek zorunda. Bu kalite ve başarıyı doğuruyor. Bende ürünlerimi tasarlıyorum. Moda filmleri ve katalog çekimlerini de kendim yönetiyorum. O nedenle de moda filmleri ve katalog çekimlerimiz devam edecek."

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam