DEREBEYLERİ’NDEN YENİ MALATYASPOR’A DESTEK

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un taraftar grubu olan Derebeyleri Taraftar Derneği, Yeni Malatyaspor’a yeni sezonda başarılar diledi. 
Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’nde (MGTC) basın açıklaması yapan Derebeyleri Taraftar Derneği Başkanı Murat Soysal, her zaman Yeni Malatyaspor’un yanında olduklarını ifade etti.
Soysal, yeni sezonun Malatya, Yeni Malatyaspor ve Malatya spor camiasına hayırlı olmasını dileyerek, takımın sezonu şampiyon tamamlamasını beklediklerini ifade etti.
Yeni yönetim ve oluşturulan kadronun beklentilerini yükselttiğini dile getiren Soysal, “Şampiyonluk ve bir üst lig özleminin bu sezon son bulacağına inanıyoruz. Her şeyden önce her zaman yönetim ve takımımızın yanındayız. Taraftarlar olarak gerek yönetim gerekse de takımımıza büyük destek vereceğiz” dedi.
Soysal, takımın birlik ve beraberliğe ihtiyacının olduğun belirterek, “Takımın içerisine nifak tohumları ekmek isteyenler asla başarılı olamayacaklar. Yeni Malatyaspor büyük bir çatıdır. O atının altındakiler kardeştir. Herkes omuz omuza verecek ve şampiyonluk gelecek” ifadelerini kullandı.
Soysal, Malatyalıları kombine bilet almaya da davet etti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam