‘DOĞA’NIN ESTETİĞİ’ KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya’da, ‘Hüsn-ü Tabiat, Doğa’nın Estetiği’ konulu fotoğraf sergisi açıldı.
Malatya Park AVM’de düzenlenen serginin açılışına; Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, Malatya Park AVM Genel Müdürü Kemal Aslan, CHP Malatya Merkez İlçe Battalgazi Başkanı Abdulvahap Ayzabar, Yeşilyurt Başkanı Banu Sevil, bazı sivil toplum örgütü temsilcisi ve davetliler katıldı.
Açılışta konuşan Milletvekili Veli Ağbaba, sanat ve sanatçılara sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek, Orhan Aklaya yerel değil, ulusal bir fotoğraf sanatçısı olduğunu söyledi.
Sergiyi açan Orhan Alkaya, “Malatya’nın en güzel meyve bahçeleri betonla kaplanmış durumda. Gelecek nesillere neleri kaybettiğimizi göstermek açısından bu doğa fotoğraflarının belge olmasını istedim” ifadelerini kullandı.
45 fotoğrafın yer aldığı ‘Hüsn-ü Tabiat, Doğa’nın Estetiği’ konulu fotoğraf sergisi 19 Ocak Pazar akşamına kadar gezilebilecek.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam