DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU TARIM TEKNOLOJİLERİ HAYVANCILIK VE GIDA FUARI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. 2015 yılı içerisinde düzenlenecek olan fuar ve kültürel faaliyet programları öncesinde çalışmalara başladı. 
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Hayvancılık ve Gıda Fuarı öncesi çalışmalarına başladı.
Her yıl olduğu gibi bu yılda fuar öncesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın, Ankara’da ülkelerin büyükelçilik, Ticaret, Kültür Müsteşarlarını ziyaret etti.
Ziyarette Büyükelçilere ve Misyon temsilcilerine, Malatya’nın ekonomisi, sanayisi, kültürel yapısı ve tarihsel süreci hakkında geniş bilgiler verildi. Yabancı ülkelerin elçileri Malatya hakkında edindikleri bilgiler sonrası mutlaka kente gelerek ticaret, ekonomi ve turizm alanlarındaki iş birliklerini geliştirmek istediklerini dile getirdiler.
Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili konuşan Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın, yılın periyodik zamanlarında düzenlenen fuarlar hakkında yabancı ülkelerin büyükelçileri, ticaret ve kültür müsteşarlarına geniş bilgi sunma imkânı bulduklarını belirterek, “Büyükelçilikler nezdinde ülkelerindeki sivil toplum kuruluşları, iş adamlarına ve Tarım Bakanlarına bizim yapacağımız fuarlarla ilgili bilgilendirme yapılması hususuna dikkat çekilerek birçok ülkenin tarım fuarına katılımı sözünü aldık” dedi.
Kültür A.Ş'nin ziyaret ettiği Elçi ve Büyükelçileri ise şöyle:
Tayland, Gürcistan, Türkmenistan, Kırgızistan, Kazakistan, Brezilya, Kosova, Tacikistan, Makedonya, İran, Fas, Filistin, Tunus, Sri Lanka, Tayvan, Arnavutluk, Bosnahersek, Hollanda, Azerbeycan.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam