DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ MALATYA’DA KUTLANACAK

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Dünya Çiftçiler Günü etkinliğini 14 Mayıs Çarşamba günü Malatya'da yapacak. 
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) tarafından 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle, ülke çapında ve Malatya’da da yaşanan kuraklık, don olayından zarar gören çiftçilerle bir arada geçirmek amacıyla 14 Mayıs’ta Dünya Çiftçiler Günü’nde Malatya’daki toplantıya 9 ilden temsilcilerin katılacağını belirtildi.
14 Mayıs 2014 tarihinde Dünya Çiftçiler Günü’nde Malatya’da yapılacak toplantıda, Malatya’nın yanı sıra Elazığ, Adıyaman, Kahramanmaraş, Gaziantep, Osmaniye, Adana, Hatay ve Kilis’ten Ziraat Odası başkanları yer alacak.
16 Mayıs 2014 tarihinde Konya’da yapılacak toplantıya ise, Konya’nın yanı sıra, Karaman, Çankırı, Ankara, Eskişehir, Çorum, Kırşehir, Kırıkkale, Yozgat, Nevşehir, Niğde, Antalya, Mersin, İzmir, Aydın, Sivas, Kayseri, Afyonkarahisar, Isparta, Muğla, Aksaray ve Uşak’tan Ziraat Odası başkanları bulunacak.
Toplantılarda, TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Hazine Müsteşarlığı, TARSİM’den yetkililer de bulunacak.
Malatya’da 14 Mayıs Çarşamba günü saat 09,00’da Yeşilyurt yolu üzerindeki Kayısı Araştırma İstasyonu’nda bahçeleri inceleme yapıldıktan sonra saat 10,00’da Belediye Konferans Salonu’nda program düzenleneceği belirtilirken, öğleden sonra ise dondan zarar gören bahçelerde inceleme yapılacağı kaydedildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam