EBE VE HEMŞİRELER TÖRENLE YEMİN ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Kutsal meslek olarak bilinen Ebe ve Hemşirelik bölümü mezunları törenle yemin ederken, kep havaya fırlatma heyecanı da yaşadılar. 
İnönü Üniversitesi Malatya Sağlık Yüksek Okulu Ebe ve Hemşirelik Bölümü’nden mezun olanlar için yemin töreni düzenlendi.
Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen yemin töreninde konuşan Sağlık Yüksek Okulu Müdiresi Prof.Dr. Behice Evci, öğrencilere öğütlerde bulundu. “Sevgili meslektaşlarım. Sizlere artık meslektaşlarım diyebilirim çünkü saygıdeğer eve ve hemşire oldunuz” diyen Evci, daha sonra özetle şunları söyledi: “Mesleğinizin etik kuralları dışına çıkmayınız. Mesleğinizi kişilik ilkeleri ve başarınızla birleştirip, mesleğinizi icra ediniz. Mesleğinizi küçük çıkarlar için heba etmeyin."
Evci’nin konuşmasından sonra 34 Ebe ve 112 Hemşirelik bölümü mezunları törenle yemin ederken, kep havaya fırlatma heyecanı da yaşadılar.
Müzik dinletisi ve öğrencilerin çalışma ve sosyal etkinliklerini içeren sinevizyon gösterisi sonrasında program sona erdi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam