EBRU SERGİSİ AÇILDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya’da düzenlenen kurs sonrasında Ebru Sergisi açıldı. 
Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi Derneği (BİLSAM) tarafından Malatya Park AVM’de açılan Ebru Sergisi, 22 Haziran Pazar akşamına kadar gezilebilecek.
Yaklaşık 50 eserin yer aldığı Ebru Sergisi hakkında bilgi veren BİLSAM Başkanı Zekeriya Tav, “Hayat Akademisi Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında düzenlediğimiz Ebru Sergisi’nde birbirinden değerli eserler yer alıyor” diyerek, daha sonra şunları söyledi:
“Yazarlık Atölyesinin oluşturuldu. 25 kişilik 4 Sınıftan oluşan ve toplam 12 ay süren yazarlık eğitimi kapsamında ebru kursu da açıldı. Gençlerimizin vakitlerini değerlendirebilecekleri bir Gençlik Merkezi oluşturuldu.Burada satranç kursu, masa tenisi kursu, ebru kursu, ney kursu, bağlama kursu, fotoğrafçılık kursu açtık. Tüm okuyucuların yararlanabileceği 2 bin adetlik bir kütüphanenin oluşturulmasının yanı sıra gençlerimiz için kitap okuma kampanyaları düzenledik.“

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam