ECZACILAR ODASI’NDAN İSRAİL’E KINAMA

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya Eczacı Odası Başkanı Tahir Özelçi, “Sözde görevi dünyada barışı sağlamak olan Birleşmiş Milletler İsrail' in ideallerine hizmet etmeye devam etmekte Müslüman coğrafyasında yaşanan bu zulüm ve katliama seyirci kalmakta, İsrail' in tarihten gelen sınır tanımaz Müslüman düşmanlığını adeta teşvik etmektedir” dedi. 
Oda binasında basın açıklaması yapan Özelçi, “Katil İsrail bir haftadır havadan denizden sürekli abluka altında tuttuğu Gazze' ye karadan saldırmaya başlamıştır, Müslüman kanına doymayan Siyonist zihniyet, daha fazla Müslüman kanı akıtabilmek için katliamlarına devam etmektedir.
İsrail savunmasız sivil Müslüman Gazze halkına gelişmiş teknolojik savaş araçları kullanarak hedef gözetmeksizin çocuk, yaşlı, hamile, kadın demeden saldırmakta, vampir devlet olma özelliğini sürdürmekte, lanetli millet olma kriterlerinin bütün özelliklerini sergilemektedir. Buna karşılık İslam ülkeleri hala uyumaya devam etmekte, kendi iktidar hırsları uğruna Müslüman kardeşlerinin şehit edilmesine seyirci kalmaktadırlar. Tüm dünyanın neresinde olursa olsun sadece Müslüman çocukları ağlamakta, Müslüman anaları ağıtlar yakmakta, Müslüman babaları feryat etmektedir. Sözde görevi d dünyada barışı sağlamak olan Birleşmiş Milletler İsrail' in ideallerine hizmet etmeye devam etmekte Müslüman coğrafyasında yaşanan bu zulüm ve katliama seyirci kalmakta, İsrail' in tarihten gelen sınır tanımaz Müslüman düşmanlığını adeta teşvik etmektedir” ifadelerini kaydetti.
Malatya Eczacı Odası Başkanı Tahir Özelçi açıklamasında şunları söyledi, “Yine aynı şekilde ekonomik ve siyasi çıkarları için sahte arap baharları ve işgaller başlatıp Müslüman ülkelerini kana bulamaktan çekinmeyen emperyalist Avrupa ülkeleri ve Amerika Birleşik Devletleri İsraillin bu insanlık dışı barbar saldırılarını küçük basın açıklamalarıyla gerçekleştirerek kendilerine verilen görevi yerine getirip, rollerini ifa etmektedirler. Açıklamamızı bir meslektaşımızın sosyal medyada paylaştığı ve bizlere de inşallah dedirten ve sizlerinde bütün yüreğinizle katılacağınızı bildiğimiz, yahudi Baron Jacob Rothschild' in bir korkusuyla tamamlamak istiyoru; ‘Türkler İslam' ın keskin kılıcıdır. Yeniden öz benliklerine dönmelerine Muhammedin dinine sahip çıkmalarına izin vermeyiz ilk yapacakları İsrailli haritadan silmek ve yeniden Viyana ya gitmek olacaktır.' Bu korkunun gerçek olacağı günlerin yakın olması temennisiyle Müslümanların en kutsal ayları olan Ramazan-ı şerifte Gazzede yapılan katliamı şiddetle kınıyor, katil İsrail'i bir kez daha lanetliyoruz. Dünyanın neresinde ve hangi millete karşı yapılırsa yapılsın, zulüm ve katliamlara karşı tüm dünya devletlerini duyarlı olmaya davet ediyoruz"

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam