EĞİTİM SEN’DEN İŞYERİ TEMSİLCİLERİNE EĞİTİM

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya Eğitim-Sen Şube Başkanı Tarık Kaya, eğitim camiasının zor günler geçirdiğini söyledi. 
Malatya Eğitim-Sen Şubesi tarafından düzenlenen toplantıda sendikanın işyeri temsilcilerine eğitim verildi. Sendika binasında gerçekleştirilen eğitim toplantısında konuşan Şube Başkanı Tarık Kaya, eğitim camiasının ciddi ve zor günlerde geçirdiğini dile getirerek AK Parti’nin Milli Eğitim üzerindeki politikalarını eleştirdi. Şube Başkanı Kaya, özelikle Hükümetin son zamanlarda uygulamaya koyduğu okul müdür ve müdür yardımcıları atamaları ile eğitim üzerinde gerçekleştirmek istediği yeni yapılandırmayı 19’ncu Milli Eğitim Şurası ile ortaya koyduğunu savundu.
Gelinen noktada Eğitim-Sen olarak bu uygulamalara karşın mücadele edeceklerini kaydeden Kaya, “Geleceğimiz olan öğrencilerimiz ve çocuklarımızın daha iyi bir ülkede daha iyi bir dünyada yaşayabilmeleri adına Eğitim-Sen olarak kararlı tavrımız devam ettireceğiz” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam