EĞİTİMCİLERE SERTİFİKA VERİLDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya’da, mesleki eğitimin artırılması kursuna katılanlara sertifika verildi. 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB Koordinasyon Daire Başkanlığı ile Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Malatya Tarım Meslek Lisesi) arasında imza altına alınan Basınçlı Sulama Sistemleri İle Mesleki Eğitimin Kalitesinin Artırılması (Compressed Irrıgatıon Systems And Increase The Qualıty Of The Qualıty Of The Professıonal Educatıon) Projesi kapsamında Eğitimcilerin Eğitim Kursu 5-23 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlendi.
Kursta eğitmen olarak, İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesinden Prof. Dr. Alper Durak ve Prof. Dr. Ergün Doğan ile İnönü Üniversitesi Battalgazi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Karlıdağ görev aldı. Uygulama eğitiminin bir kısmı da Yurt İçi Teknik Gezisi kapsamında İzmir'de gerçekleşti.
Kurs sonrasında düzenlenen sertifika törenine, Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Malatya Tarım Meslek Lisesi Müdürü İdris Fırat, proje eğitiminde görev alan İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesinden Prof. Dr. Alper Durak ve Prof. Dr. Ergün Doğan ile İnönü Üniversitesi Battalgazi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Karlıdağ, Müdür Başyardımcısı Enver Kalaycıoğlu ve okul personeli katıldı.
Kursu başarı ile bitiren Okul Müdürü İdris Fırat, Teknik İşler Müdür Yardımcısı Özer Selen, Ziraat Mühendisleri Ahmet Gedikpınar, Süreyya Tursun, Selahattin Özmen, Atanur Büyükdere, Mızark Toprak, Su Ürünleri Mühendisi Mehmet Türkmenoğlu ile Ziraat Teknikerleri Atakan Arıkan ve Necmettin Boyraz’a Halk Eğitim Müdürlüğü onaylı Katılım Belgesi verildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam