EMNİYET MÜDÜRÜ ÖMER URHAL’DAN MTB BAŞKANI GÜRSEL ÖZBEY’E ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Gürsel Özbey, zararlı alışkanlıklarla ilgili mücadelede her türlü sosyal projelere destek verip ortak olmaya hazır olduklarını belirtti. 
İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, MTB Başkanı Gürsel Özbey’e iadei ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan MTB Başkanı Gürsel Özbey,”İadei ziyarette bulunan emniyet müdürümüze teşekkür ediyorum. Malatya’da son zamanlarda artan uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklar ve bataklığa çekmek isteyen bazı mihraklar var. Biz de sizin yoğun çaba ve gayret içerisinde olduğunuzu biliyoruz. Biz de, bu konuda üzerimize düşen ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Zararlı alışkanlıklarla ilgili mücadelede her türlü sosyal projelere destek verip ortak olmaya hazırız. Çünkü gençlerin bu gibi ortamlardan uzaklaştırılmasını canı gönülden istiyor ve destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam