ENGELLİLERDEN ERDOĞAN’A DESTEK

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya’da engelliler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığı için açılan hesaba para yatırdı. 
Eski belediye meydanında toplanan Türkiye Beyaz Ay Derneği Malatya Şubesi yönetici ve üyeleri önce basın açıklaması yaptı.
Türkiye Beyaz Ay Derneği Malatya Şube Başkanı Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut, Malatya’da görme engelli çocukların eğitim görebilmeleri için bölgesel ölçekli bir okul yapılması konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan söz aldıklarını belirterek, “Başbakanımıza bir vefa borcu olarak, çocuklarımız ve velilerimiz, bayram harçlıklarını bağışta bulunma kararı aldılar” ifadelerini kullandı.
Görme engelli Cengiz Bağlan isimli çocuk ise, bayram harçlığını Erdoğan’ın hesabına yatıracağını ifade ederken, bedensel engelli Günay Kılıç ise, açılan bağış hesabına çam sakızı çoban armağanı şeklinde yardım yapacaklarını bildirdi.
Basın açıklamasından sonra Türkiye Beyaz Ay Derneği Malatya Şubesi yönetici ve üyeleri, Ziraat Bankası Şubesi’ne giderek, Erdoğan’ın seçim masraflarına katkıda bulunmak için açılan hesaba para yatırdılar.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam