ENVER AKGÜL: “MALATYA MODERNLEŞİYOR”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Enver Akgül, “Malatya, son dönemde yapılan sosyal, kültürel ve sportif yatırımlarla Modern bir şehir görüntüsüne kavuşuyor” dedi.

7 Haziran 2015 Genel Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hızla devam eden Ak Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Enver Akgül, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette büyükşehir belediyesinin yatırımlarına dem vurarak sözlerine başlayan Ak Parti Aday Adayı Akgül, “Malatya, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından çok önceden hak etmiş olduğu büyükşehir statüsüne kavuşmuş oldu. Seçimlerin ardından büyükşehire dönüşümde birçok şehir halen bocalama süreci yaşarken görüyorum ki Malatya Büyükşehir Belediyesi bu aşamayı başarıyla noktalamış. Büyükşehir Belediyemizin tamamlamış veya tamamlamak üzere olduğu kültür sokağı, yeni nikâh salonu, semt pazarları, mahalle konakları ve spor tesisleri yatırımları ile Malatya oldukça modern bir şehir suhuletine kavuşmuş durumda. Doğu’nun Paris’i sloganını fazlasıyla hak eden Malatya’mızda büyükşehir belediyemizin yapmış olduğu bu başarılı çalışmalar gerçekten takdire şayan. Malatya’nın tamamı çiçeklerle kaplı, sokaklar pırıl pırıl burada örnek belediyecilik hizmetlerini görebiliyoruz. Bu başarılı çalışmalarından dolayı Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a bir Malatyalı olarak teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Aday Adayı Enver Akgül’ün övgü dolu açıklamalarına teşekkür ederek sözleri başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır,”Enver Bey’le bürokratlık yaptığı dönemde olsun daha evvelinde parti çalışmalarında olsun çeşitli temaslarımız olmuştu. Kendisini yakinen tanıyorum, çok değerli bir arkadaşımızdır. Bugün bizleri Milletvekili aday adayı olarak ziyaret etti memnun olduk. Çıkmış olduğu bu yolda kendilerine başarılar diliyor ve Allah bu yolda utandırmasın diyorum.” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam