ERKAL, ESKİ SANAYİ ESNAFIYLA KAHVALTI YAPTI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AHMET MÜNİR ERKAL:
“BÜYÜKŞEHİR, MALATYA İÇİN TARİHİ BİR DÖNEMEÇTİR”

Saadet Partisi’nden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olan Ahmet Münir Erkal, büyükşehrin Malatya için tarihi bir dönemeç olduğunu söyledi.

Eski Sanayi Sitesi esnafı Resul Karadağ tarafından kendisi için verilen kahvaltıya katılan Erkal, esnafla bir araya geldi.
Sanayi sitesi esnaflarını ziyaret eden Erkal, “İlk büyükşehir çalışmalarını belediye başkanlığım döneminde yapmıştık. Gerekli ayarlamalar ve teknik çalışmaları yaptık ama nasip olmamıştı. Malatya, büyükşehir olmasıyla beraber çok ağır bir mükellefiyetle karşı karşıyadır. Bütün ilçeler, bir nevi Malatya’nın semti haline gelecek ve eğer bu planlama, ilk başta yapılacak asıl çalışma doğru yapılmazsa, Malatya büyük bir şehir değil, büyük bir köy olur” dedi.
Erkal, büyükşehir olan Malatya’nın doğru yönetilmesi gerektiğine vurgu yaparak, “Esnaf olarak sizler bizlerden daha iyi bilirsiniz ki, işi bilen yapar. Kendimi ifade etmek için bunu söylemiyorum. Ama Malatya, büyükşehir, merkezli bir noktada gelişip, büyüyecekse bunun ilk temellerinin, ilk başlangıç noktasının çok ciddi şekilde planlanması, düşünülmesi, bu vizyonun, bu ufkun o planlama aşamasında, ilk uygulama anında mutlaka doğru düşünülerek hayata geçirilmesi gerekmektedir” diye konuştu.
Erkal’a ziyaretinde Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk ile partililerde eşlik etti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam